Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että hän yrittää taivutella hyökkääjälupaus Folarin Balogunin jäämään seuraan.

Balogun, 19, on tehtaillut hurjia tehoja kasvattajaseuransa juniorijoukkueissa ja aloittanut terävästi uransa miesten peleissä, mutta hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen, eikä uudesta diilistä ole päästy sopuun.

Lehtitietojen mukaan Balogunin perässä on lukuisia seuroja niin Englannista kuin myös muista maista. Arsenal haluaisi pitää nuoren hyökkääjän riveissään, mutta hän ei ole saanut edustusjoukkueessa minuutteja joulukuun jälkeen. Artetan mukaan Balogunin sopimustilanne ei ole vaikuttanut hänen peliaikaansa.

– Mitä hänen sopimustilanteeseensa tulee, olen halunnut vakuuttaa hänet siitä, että hänellä on tulevaisuus tässä seurassa, enkä päinvastoin, sanoi espanjalaisluotsi Goalin mukaan.

– Hän ei ennen treenannut ykkösjoukkueen kanssa, me muutimme sen ja hän on harjoitellut kanssamme paljon. Hän kehittyy joka päivä, hän on osoittanut todellista nälkää ja päättänyt olla meidän kanssamme.

– Me yritämme tehdä jotain, koska haluamme hänen jäävän, ja meidän on edettävä askel kerrallaan.