Tottenhamin kärsimä 3−1-tappio Liverpoolille torstai-iltana sisälsi yllättävää draamaa, josta kantautui tietoja pelin jälkeen.

Lontoolaisten laitapakki Serge Aurier tuli kentältä vaihtoon ottelun tauolla. Tunnelma Tottenhamin pukukopissa oli tulistunut puoliaikojen välillä, mikä johti yllättäen siihen, että norsunluurannikkolaispelaaja päätti lähteä stadionilta kesken pelin.

Aurier sai riidasta tarpeekseen. Tilanne eskaloitui, kun Roberto Firminon tekemä johto-osuma lisäajan neljännellä minuutilla johti erimielisyyksiin. Tottenhamin kopissa syyttävä sormi osoitti muun muassa Aurieriin.

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho kertoi ottelun jälkeen, ettei ollut tyytyväinen siihen, mikä joukkueen tunnelma kopissa tauolle mentäessä oli, kun joukkue oli tappiolla. Portugalilaisluotsi antoi asiasta palautteen.

Vielä lehdistötilaisuudessa ei ollut tietoa siitä, että Aurier oli lähtenyt pois kesken pelin. Mourinho sanoi pressissä, ettei pitänyt siitä, miten Liverpoolin maali oli kuin kopio avausminuuteilla tulleesta maalintekopaikasta. Tottenham toisti virheensä ja se kostautui.

Aurier vaihtui toisen jakson alkajaisiksi Harry Winksiin. Kun pallo pyörähti liikkeelle toisen puoliajan alkamisen merkiksi, kiukkuinen Aurier oli jo matkalla kotiin.

Lähde: Daily Mail