Liverpoolin nuoren topparin Rhys Williamsin entinen valmentaja sanoo olevansa erittäin yllättynyt tämän sensaatiomaisesta noususta lajin parrasvaloihin.

Williams pelasi vielä viime kaudella kuudennella sarjatasolla. Kidderminster Harriersin luotsi Russ Penn ei olisi uskonut, että tuollainen harppaus on mahdollista.

195-senttinen Williams, 19, sai näyttöpaikan Jürgen Kloppilta Liverpoolin puolustuslinjan loukkaantumisten myötä – ja käytti sen hyväkseen. Nuorukainen on pelannut kaikissa Mestarien liigan otteluissa tällä kaudella ja saanut tililleen yhteensä 12 ottelua, jos kaikki kilpailut huomioidaan.

– Jos haluatte minun olevan täysin rehellinen, olen äärimmäisen yllättynyt. Tämän tyyppisille pelaajille, joita minun aikanani täällä on ollut, seuraava askel on Konferenssi, Kakkosliiga, Ykkösliiga tai mahdollisesti Mestaruussarja, Penn kommentoi.

– Hyppääminen suoraan edustusjoukkuejalkapalloon, Mestarien liigaan ja eliittijalkapalloon maailman korkeimmalla tasolla – tietysti olemme yllättyneitä.

Williamsia luonnehditaan pelaajaksi, jolta löytyy itseluottamusta mutta ei ylimielisyyttä.

– Hän ei ollut ujo. Hän puhui ja ilmaisi mielipiteensä ja kasvoi lyhyessä ajassa, sanoo Penn.

Lähde: Birmingham Mail