Uuden keskuspuolustajan perässä oleva Liverpool taistelee nyt aikaa vastaan.

Valioliigan hallitseva mestari on Sky Sportsin mukaan avannut siirtoneuvottelut Schalken topparilupaus Ozan Kabakista ja pyrkii hankkimaan hänet ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Liverpool olisi halukas hankkimaan Kabakin loppukauden mittaisella lainasopimuksella, johon liitettäisiin kesällä aktivoitava osto-optio. Seura maksaisi lainasta noin 3 miljoonaa euroa.

Schalke on ilmeisesti valmis päästämään 20-vuotiaan keskuspuolustajan Anfieldille, mutta ei suostu kauppoihin ennen korvaajan hankkimista.

Skyn mukaan Schalke on jo löytänyt ehdokkaan Kabakin tilalle, mutta sen on toimittava nopeasti. Saksassa tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu nimittäin jo kello 19.00 Suomen aikaa.

Kabak on valmis suorittamaan Liverpool-siirtoa edeltävän lääkärintarkastuksensa Saksassa tänään, jos osapuolet pääsevät sopuun lainakaupan yksityiskohdista.

[readmore from=Liverpool]

Kabak oli Liverpoolin tutkassa jo viime kesänä ja lukeutuu seuran rekrytointitiimin pitkäaikaisiin kohteisiin. Hän on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Bundesliigassa ja edustanut Turkin maajoukkuetta seitsemässä pelissä.

Schalke osti Kabakin vuonna 2019 saksalaisseura Stuttgartista 15 miljoonalla eurolla. Hänen sopimuksensa Schalken kanssa ulottuu vuoteen 2024 saakka.

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!