Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Phil Foden sanoo, että hän haluaa viettää seurassa koko uransa.

Englannin A-maajoukkueessa kolmesti esiintynyt Foden, 20, pelannut koko tähänastisen uransa Cityssä. Hän liittyi manchesterilaisseuraan neljävuotiaana, ja hän on saanut seuran edustusjoukkueessa täyteen jo 101 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 24 maalia ja syöttänyt 17.

– Voin kuvitella pelaavani vain Manchester Cityssä ottaen huomioon, kuinka paljon olen kannattanut heitä nuoresta iästä, kommentoi Foden Football Focusin haastattelussa.

– Siitä on aina apua, kun pelaa kannattamassaan seurassa.

– Nuorempana unelmoin siitä, että pelaisin tässä joukkueessa, joten en ikinä ajatellut, että saisin sata ottelua täyteen näin nopeasti.

Foden sanoo hyötyneensä suuresti päivittäisestä harjoittelusta tähtipelaajien kanssa. Erityiskiitokset hän antaa City-legenda David Silvalle, joka jätti seuran viime kesänä kymmenen vuoden palveluksen jälkeen ja siirtyi Real Sociedadiin.

– Heidän kanssa on niin nautinnollista pelata ja he tuovat minusta parhaan esiin.

– Opin Davidilta paljon jokaisissa harjoituksissa. Pelasin hänen roolissaan, joten hän auttoi minua ja sanoi esimerkiksi, että ”pelaa yhdellä kosketuksella” tai ”käänny tuossa”. Hän auttoi minua ja olen todella kiitollinen siitä.