Heung-Min Son kertoi nauttivansa pelaamisesta Gareth Balen kanssa, kun Tottenham murskasi Wolfsbergerin 4-1-lukemin Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella torstaina.

Bale sekä teki että syötti yhden maalin, kun hän avasi vasta kauden 11. pelinsä Tottenhamin paidassa. Son puski pohjoislontoolaiset johtoon 31-vuotiaan keskityksestä, jonka jälkeen walesilainen latasi pallon itse maaliin.

– Olemme todella läheisiä. Olen todella iloinen, kun hän saa peliaikaa, ja hyödynsi sen nyt maalilla ja maalisyötöllä. Nautin pelaamisesta hänen kanssaan todella paljon, Son ylisti Balea päätösvihellyksen jälkeen.

Balella oli myös syytä olla tyytyväinen omaan suoritukseensa, sillä hänen lainajaksonsa Tottenhamin paidassa ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista.

[readmore from=Tottenham]

– Saavuimme sillä mentaliteetilla, että tekisimme mahdollisimman monta maalia ja saisimme hieman itseluottamustamme takaisin. Emme ole voittaneet viime aikoina paljoa, joten toivottavasti tämä on vahvemman jakson alku, Bale kertoi lehdistölle.

– Tuntui hyvältä tehdä maali. Leikkasin vain sisään ja annoin palaa. On mukava auttaa joukkuetta maalien merkeissä. Neljä maalia vieraissa on myös hieno saavutus joukkueelta, mutta lähdemme toiseen osaotteluun, kuin tilanne olisi vielä 0-0.

LUE MYÖS: