Manchester United ja AC Milan pelasivat torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosaottelussa 1-1-tasapelin.

United oli Old Traffordilla pitkään kiinni voitossa huippulupaus Amad Diallon tekemällä maalilla, mutta Milanin tanskalaistoppari Simon Kjær tasoitti ottelun lisäajalla.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin avausjakson lopulla, kun United-kippari Harry Maguire mokasi avopaikan uskomattomalla tavalla.

Maguire sai pallon takatolpalle ja hänellä ammotti tyhjä maali edessään, mutta siitä huolimatta maali jäi syntymättä. Uutinen jatkuu alla olevan videon jälkeen.

28-vuotias englantilaistoppari ei selitellyt tilannetta ottelun jälkeen.

– Minun olisi pitänyt tehdä maali, Maguire kertoi BT Sportille.

En keksi mitään tekosyitä tälle. Minun olisi pitänyt tehdä maali. Minun olisi pitänyt laittaa pallo verkkoon. Tämän vuoksi olen puolustaja enkä hyökkääjä!

[readmore from=Manchester-United]

Maguire myönsi samalla, että ensi viikolla pelattavassa toisessa osaottelussa Unitedin tulee pelata paremmin.

– Meidän on pelattava paremmin [Italiassa]. Tiedämme, että voimme pelata paremmin, Maguire lisäsi.

– Toisesta osaottelusta tulee jännittävä ja se on tärkeä ottelu meille. Meidän on mentävä sinne pelaamaan paljon paremmin kuin tänä iltana, jotta pääsemme jatkoon.

AC Milanin ja Manchester Unitedin toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan ensi viikon torstaina, 18. maaliskuuta, San Sirolla Suomen aikaa kello 22:00 alkaen.