Leeds haki perjantai-illan ainoassa valioliigaottelussa täydet sarjapisteet Craven Cottagelta voittamalla Fulhamin 2-1-lukemin.

Premier League

@premierleague
Leeds get back to winning ways 💪

#FULLEE

Leeds sai pallon ensimmäisen kerran maaliverkkojen perukoille jo yhdeksännellä peliminuutilla, kun Luke Aylingin upea pusku upposi takayläkulmaan. Tilannetta tarkistettiin tuttuun tapaan VAR:lta ja lopulta maali hylättiin niukan paitsion vuoksi.

GOAL

@goal
The ruler is out again 📏

#FULLEE

20 minuutin kohdalla Raphinha laukoi pallon ohi Fulham-vahti Alphoense Areolan, mutta tälläkin kertaa paitsio vesitti Leedsin johto-osuman.

Mutta kolmas kerta toden sanoi. Peliä oli takana 29 minuuttia, kun Leeds teki vihdoin maalin, joka myös hyväksyttiin. Jack Harrison antoi vasemmalta laidalta nappisyötön maalin eteen Patrick Bamfordille, joka tuikkasi pallon lähietäisyydeltä maaliin. 0-1.

William Hill

@WilliamHill
Patrick Bamford has now scored 14 Premier League goals this season, Harry Kane (16) is the only English player with more so far.

And he’s not in the England squad. 🧐

Alakynnessä koko avausjakson ollut Fulham nousi ottelussa kuin varkain tasoihin hetkeä ennen taukovihellystä. Ademola Lookmanin antama kulmapotku tavoitti Joachim Andersenin, joka puski valioliigauransa avausmaalin. 1-1.

11 - Leeds United have conceded 11 Premier League goals from corner situations this season, at least three more than any other side. Heel. #FULLEE

Leeds siirtyi ottelussa uudestaan johtoon 58. peliminuutilla. Bamford antoi pystysyötön Raphinhalle, joka karkasi puolittaiseen läpiajoon ja laukoi pallon etukulmasta ohi Areolan. 1-2.

13 - No player has been directly involved in more away goals in this season's Premier League than Patrick Bamford (13 - 9 goals, 4 assists; level with Bruno Fernandes). Starring. #FULLEE

Leedsin 2-1-osuman jälkeen Fulham ei saanut käytännössä minkäänlaista kiriä aikaiseksi. Leeds pelasi vahvasti ottelun loppuun asti ja oli lähempänä maalintekoa. Enempää maaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty.

Leeds kohensi voitollaan sarjasijoitustaan nousemalla Valioliigan 11. sijalle. Fulham jatkaa viimeisen putoajan paikalla. Fulhamin piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on kaksi pistettä, mutta sijalla 17 oleva Newcastle on pelannut Mökkiläisiä kaksi ottelua vähemmän.