Danny Murphy uskoo Manchester Unitedin antavan Ole Gunnar Solskjærille potkut, jos hän ei onnistu johdattamaan joukkuettaan Eurooppa-liigan voittoon – vaikka seura saavuttaisikin Valioliigassa TOP4-sijoituksen.

Man United tippui viime viikonloppuna FA Cupista hävittyään Leicesterille 1-3-lukemin kilpailun puolivälierävaiheessa. Valioliigassa se on tällä hetkellä toisena, mutta eroa sarjakärki Manchester Cityyn on peräti 14 pistettä.

Solskjær on aiemmin sanonut, ettei cup-kilpailuiden pitäisi määrittää seuran menestystä, sillä hänen mielestään liigamestaruudesta taisteleminen on tärkeämpää.

Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen entinen keskikenttämies Murphy pelkää kuitenkin pahoin, ettei norjalaisluotsi saa jatkaa Unitedin peräsimessä ilman menestystä Eurooppa-liigan puolella.

LUE MYÖS: Gary Neville lannistui Manchester Unitedin tappiosta – seuralegenda ihmetteli Solskjærin valintoja

– Hän ei voi laittaa Leicester-tappiota väsymyksen tai ryhmän laajuuden piikkiin, Murphy ihmetteli talkSPORTin haastattelussa kyseenalaistaen Solskjærin selityksiä FA Cup -putoamisen jälkeen.

– Se että United taistelee Eurooppa-liigan voitosta ei ole ensinnäkään tarpeeksi hyvä. Fanit tietävät sen, seura tietää sen ja Ole tietää sen.

– Mestarien liigan lohkoon jääminen oli jättimäinen, jättimäinen takaisku Unitedille. Toki he näyttäisivät nyt jäävän TOP4:n joukkoon, mutta niinhän heidän pitäisikin!

– Minusta Ole on ajautunut asemaan, jossa Eurooppa-liigasta on tullut massiivinen tavoite hänelle ja seuralle.

– Pidän hänestä, enkä tykkää nähdä managerien saavan potkuja, sillä he ovat ottaneet myös isoja askelia eteenpäin. Manchester Unitedin pitäisi vain yksinkertaisesti pystyä parempaan.

[readmore from=Manchester-United]

– Jos joukkue ei voita tällä kaudella Eurooppa-liigaa, vaan jää vain TOP4:n joukkoon, uskon seuran vaihtavan manageriaan.

Manchester United kohtaa Eurooppa-liigan puolivälierissä espanjalaisseura Granadan. Välieriin selvitessään Solskjærin ryhmä saa vastaansa joko Ajaxin tai AS Roman.

Kaavion toisella puolella finaalipaikasta taistelevat Arsenal, Slavia Praha, Villarreal ja Dinamo Zagreb.