Tottenhamin lainapelaaja Gareth Bale ei ole vielä päättänyt, missä hän haluaa ensi kaudella pelata, sanoo hyökkääjän agentti Jonathan Barnett.

Balen kommentit hänen tulevaisuudensuunnitelmistaan herättivät paljon keskustelua aiemmin tällä viikolla. Walesilainen vaikutti sulkeneen oven Tottenhamiin jäämiselle, kun hän kertoi kaavailevansa kesäpaluuta Real Madridiin.

– Alkuperäinen suunnitelmani oli viettää tämä kausi Tottenhamissa ja EM-kisojen jälkeen minulla on vielä vuosi sopimustani jäljellä Real Madridissa. Suunnitelmani on palata Real Madridiin. Totta puhuen se on ainoa asia, mitä olen suunnitellut, totesi Bale tiistaina.

Barnett kertoi kuitenkin perjantaina ESPN:lle, että puheet hänen asiakkaansa tulevaisuudesta tulevat ”liian aikaisin”.

Barnett sanoi myös, että Balen tiistaiset kommentit ”otettiin täysin kontekstin ulkopuolelta”, potkaisten oven laiturin mahdolliselle Tottenham-jatkolle taas sepposen selälleen.

[readmore from=Tottenham]

– Lopulliselle päätökselle ei ole minkäänlaista takarajaa. Juuri nyt hän keskittyy vain pelaamiseen, lisäsi Barnett BBC Sport Walesin haastattelussa.

Bale palasi Tottenhamiin viime kesänä vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Hänellä oli aluksi vaikeuksia murtautua José Mourinhon kokoonpanoon, mutta viime kuukausien parantunut vire on auttanut häntä maalaamaan 10 kertaa 25 otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien tällä kaudella.

LUE MYÖS: