Huuhkajat-puolustaja Robert Ivanov on kertonut haaveilevansa Valioliigassa pelaamisesta.

26-vuotias Ivanov, joka siirtyi täksi kaudeksi FC Hongasta Puolan pääsarjajoukkue Warta Poznanin riveihin, kertoi asiasta tiistaina Huuhkajien lehdistötilaisuudessa, jossa hän myös paljasti suosikkijoukkueensa Valioliigasta.

– Totta kai Valioliigassa pelaaminen on haave, kuten varmasti kaikilla suomalaispelaajilla, Ivanov sanoi.

– Sitä sarjaa on tullut eniten seurattua ja sitä kautta Arsenal on tullut omaksi suosikkijoukkueeksi.

Ivanovin urakehitys on ollut komea. 20-vuotiaana toppari pelasi vielä Suomen Kolmosta FC Myllypurossa, joten harppaus kuudessa vuodessa Puolan Ekstraklasaan sekä Huuhkajiin on ollut varmasti monelle yllätys.

Juuri siitä syystä Ivanov ei myöskään halua asettaa mitään aikaikkunaa mahdolliselle unelman (Valioliiga) täyttymiselle, vaan muistuttaa, että kaikki tapahtuu omalla painollaan.

[readmore from=Huuhkajat]

– En aseta mitään tavoitteita tai aikamääriä milloin minun pitää missäkin olla. Tämä minun tähän astinen lyhyt ura on osoittanut sen, että kaikki tapahtuu omalla painollaan ja oikeaan aikaan, Ivanov kertoi.

– Pitää keskittyä vain nykyiseen hetkeen ja tehdä paljon töitä sen eteen. Uskon, että maailma johdattaa minut sinne, mihin minun pitää mennä, ja toivottavasti se on mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman korkealla.

Ivanov oli vaitonainen kysyttäessä pelaako hän keskiviikon maaottelussa Sveitsiä vastaan, mutta mitä todennäköisimmin toppari tullaan näkemään kentällä. Suomen ja Sveitsin välinen maaottelu pelataan keskiviikkona kello 21.45 alkaen.