Harry Kanen pitäisi välttää siirtoa Real Madridiin ja liittyä pikemminkin Manchester Unitediin, sanoo Tottenhamin entinen huippupelaaja Rafael van der Vaart.

Real Madrid, Barcelona ja Man United ovat kaikki huhujen mukaan kiinnostuneita Kanesta, joka saattaa jättää Tottenhamin kuluvan kauden jälkeen täyttääkseen pokaalihaaveensa Pohjois-Lontoon ulkopuolella.

Van der Vaartin mielestä 27-vuotias maalitykki menestyisi paremmin Old Traffordilla kuin Santiago Bernabéulla, sillä lukuisat englantilaispelaajat ovat kokeneet maisemanvaihtonsa Espanjaan hankalaksi.

– Kane on tällä hetkellä maailman paras kärkimies heti Robert Lewandowskin jälkeen. Hän on Tottenhamin tärkein pelaaja, Spursin ja Realin entinen keskikenttämies kertoi Ziggo Sportille.

– Tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta kehottaisin häntä siirtymään Manchester Unitediin tai jonnekin, kunhan hän jää Englantiin.

– Yleensä se ei johda kovinkaan suureen menestykseen, kun englantilainen pelaaja siirtyy Madridiin, perusteli Hollannin entinen maajoukkumies.

Steve McManaman oli ensimmäinen englantilaistähti Real Madridissa, jossa hän juhli neljän vuoden aikana sekä kahta La Ligan mestaruutta että Mestarien liigan voittoa.

[readmore from=Tottenham]

David Beckham ja Michael Owen eivät kuitenkaan voittaneet kuin yhden La Ligan mestaruuden heidän aikanaan Madridissa. Jonathan Woodgate leimattiin puolestaan yhdeksi Realin historian huonoimmaksi hankinnaksi.

Kane on tehnyt tällä kaudella peräti 29 maalia 41 otteluun Tottenhamin paidassa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kaksi niistä syntyi sunnuntain 2-2-tasapelissä Newcastlea vastaan. Täysosumiensa lisäksi Kane on antanut joukkuetovereilleen 16 maaliin johtanutta syöttöä.

LUE MYÖS: