Real Madridin nuori presidenttiehdokas Enrique Riquelme haluaisi korvata Zinédine Zidanen Liverpoolin mestariluotsi Jürgen Kloppilla, jos hän ottaisi ohjat Santiago Bernabéulla.

32-vuotias liikemies kertoi suunnitelmistaan COPE:n ja Radio Marcan haastattelussa.

– Zidane ei olisi valmentajani, jos minut valittaisiin Real Madridin puheenjohtajaksi, totesi Riquelme aiemmin tällä viikolla.

– Urheiluosasto ajattelee toista profiilia toisenlaisella strategialla. Minä henkilökohtaisesti pidän paljon Kloppista. Myös Raúl tekee hyvää työtä [Castillan päävalmentajana].

LUE MYÖS: Tässä Liverpoolin kokoonpano Real Madridia vastaan – huippuvireinen Diogo Jota nousee avaukseen

Kloppin sopimus Liverpoolin kanssa ulottuu vuoteen 2024.

53-vuotias on saanut paljon arvostusta hänen saavutuksistaan Anfieldilla, johdatettuaan seuran sekä Mestarien liigan että Valioliigan voittoon.

[readmore from=Liverpool]

Ennen tiistai-illan huippuottelua Kloppilta kysyttiin, katuisiko hän päätöstä olla valmentamatta Real Madridia, jos tilaisuus seuravaihdolle aukeaisi.

– Wow! Jos päätän urani niin, että olisin valmentanut vain Mainzia, Dortmundia ja Liverpoolia, niin eihän se kovin huono saavutus olisi, eihän? En minä sitä katuisi, vastasi Klopp.

– Mutta kun astuin tänään ulos lentokoneesta, tajusin katuvani sitä, ettemme asu täällä, koska sää on täällä vain niin paljon parempi!

– Me olimme aivan jäässä [ennen lähtöä]. Minulla oli lämpöliivi päälläni! Olette siunattuja, kun saatte asua täällä. Englannissa teemme sen kovalla tavalla!

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Football Daily

@footballdaily
🗣 "I said if I had at the end of my career only three clubs, Mainz, Dortmund & Liverpool, then that's not too bad."

Jurgen Klopp when asked if he would regret not ever being able to manage Real Madrid