Entisen Valioliiga-jyrän Robbie Savagen poika Charlie Savage on allekirjoittanut ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Manchester Unitedin kanssa.

Aivan kuten hänen isänsäkin, Charlien pelipaikka on keskikentän keskustassa. Hän on esiintynyt tällä kaudella 19 kertaa Manchester Unitedin alle 18-vuotiaiden joukkueessa ja tehnyt niissä kaksi maalia sekä antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

17-vuotias Savage haluaa jatkaa kehittymistään manchesterilaisseuran akatemiajoukkueissa ja murtautua jonain päivänä Ole Gunnar Solskjærin luotsaamaan ykkösmiehistöön.

Robbie Savage, 46, aloitti pelaajauransa myös Manchester Unitedin akatemiassa, mutta ei koskaan tehnyt esiintymistä seuran edustusjoukkueessa. Walesilaistähti päätyi pelaamaan kuitenkin lähes 350 ottelua Valioliigassa, joista suurin osa tuli Leicesterin riveissä.

Charlie Savage

@charliesavage84
Delighted to have signed my first professional contract @ManUtd . I would like to thank all of my friends, family and everyone @neweraglobalsports for all their support. The hard work continues 🚀 #mufc

LUE MYÖS: