Liverpoolin yhdysvaltalainen omistaja John W Henry on ottanut täyden vastuun seuran osallistumisesta Euroopan Superliigaan, josta se vetäytyi myöhään tiistai-iltana yhdessä Chelsean, Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Tottenhamin ja Arsenalin kanssa.

Henry, 71, pyysi keskiviikkona julkaisemalla videollaan anteeksi niin Liverpoolin raivostuneilta kannattajilta kuin seuran pettyneiltä pelaajilta ja valmentajilta.

KATSO MYÖS: Luulitko, että Anfield on ollut tällä kaudella tyhjä? Liverpool-kannattajat näyttävät Superliiga-protestoinnin esimerkkiä

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta Liverpoolin faneilta ja kannattajilta häiriöstä, jota aiheutin viimeisen 48 tunnin aikana, sanelio Henry videolla.

– Se on sanomattakin selvää, ettei esille pantu projekti olisi koskaan edennyt ilman fanien kannatusta. Kukaan Englannissa ei ajatellut toisin. Näiden viimeisen 48 tunnin aikana olitte hyvin selkeitä siitä, ettei se kestäisi. Kuulimme teitä. Minä kuulin teitä.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

– Ja haluan pyytää anteeksi Jürgen [Kloppilta], Bill [Shanklylta], pelaajilta ja kaikilta jotka ovat tehneet niin kovasti töitä Liverpoolissa tehdäkseen fanimme ylpeiksi. Tämä häiriö ei ole lainkaan heidän vastuullaan. He kärsivät siitä kuitenkin eniten, mikä oli epäoikeudenmukaista. Se tässä tekee eniten kipeää. He rakastavat teidän seuraanne ja työskentelevät tehdäkseen teidät ylpeiksi joka ikinen päivä.

– Olemme tehneet kovasti töitä parantaaksemme teidän seuraanne. Työmme ei ole valmista. Ja toivon että te ymmärrätte, että vaikka teemmekin virheitä, yritämme toimia seuran parhaiden etujen mukaisesti. Tämän yrityksen suhteen olen pettänyt teidät.

– Taas, olen pahoillani, ja olen yksin vastuussa tästä viimeisten päivien tarpeettomasta negatiivisuudesta. Se on jotain, mitä en tule unohtamaan. Se osoittaa, miten suuri voima kannattajilla tänä päivänä on ja miten he pitävät siitä oikeutetusti jatkossakin kiinni.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Liverpool FC

@LFC
John W Henry's message to Liverpool supporters.