Thomas Tuchel on tehnyt taas Valioliiga-historiaa, päihittäen samalla Chelsean entiset managerit José Mourinhon ja Luiz Felipe Scolarin.

Chelsea päihitti lauantaina putoamista vastaan taistelevan Fulhamin, kun Kai Havertzin kaksi maalia toivat Tuchelin miehistölle arvokkaan 2-0-voiton Stamford Bridgellä (lue lisää).

Tuloksellaan Chelsea piti myös jo sen 11. nollapelinsä Tuchelin alaisuudessa, mikä on suorastaan häikäisevä tilasto saksalaisluotsin ensimmäisestä 15 ottelusta Valioliigassa.

Kukaan Valioliigan manageri ei ole aiemmin pystynyt yhtä jykevään saavutukseen. Mourinho ja Scolari kävivät kuitenkin lähellä, avattuaan omat Chelsea-uransa 10 nollapelillä ensimmäisestä 15 sarjapelistään.

Chelsea on myös kerännyt yhteensä 32 pistettä ensimmäisestä 15 ottelustaan Tuchelin alaisuudessa, mikä on kolme enemmän kuin Frank Lampardin alaisuudessa kuluvan kauden 19 ensimmäisestä sarjapelistä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

B/R Football

@brfootball
Chelsea have now scored 32 points under Thomas Tuchel in the Premier League this season in 15 games—more than half their total (Lampard 29 in 19).

Instant impact 💥

Lähde: Goal