Tottenham etsii uutta hyökkääjää, sillä Benficasta lainattu Carlos Vinícius ei ole täyttänyt odotuksia, kertoo Sky Sports.

Vinícius, 26, teki viime kaudella Benficalle 47 ottelussa yhteensä 24 maalia ja syötti 13, mutta hänen on ollut vaikea murtautua pelaavaan kokoonpanoon Tottenhamissa.

Hän on pelannut lontoolaisten kanssa 22 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen kolme. Peliaikaa hän on kuitenkin saanut vain 973 minuuttia, eli keskimäärin noin 44 minuuttia per ottelu. Neljässä viimeisimmässä ottelussa hän on jäänyt kolmesti tyystin kokoonpanon ulkopuolelle. Vähäistä peliaikaa selittää se, että Vinícius kilpailee peliajasta Tottenhamin tärkeimmän pelaajan, Harry Kanen, kanssa.

Viníciusin lainasopimuksessa on 36 miljoonan punnan (noin 41,2 miljoonaa euroa) osto-optio, mutta se jäänee Sky Sportsin mukaan käyttämättä. Tottenham kartoittaa jo muita vaihtoehtoja kesän siirtoikkunaa varten.

Myös Kanen tulevaisuudesta on käyty paljon keskustelua, mutta Tottenhamin puheenjohtajalla Daniel Levylla ei ole aikomustakaan luopua kultakimpaleestaan.