Atlético Madridin maalivahti Jan Oblak olisi halukas siirtymään tänä kesänä Valioliigaan.

ESPN:n saamien tietojen mukaan huipputorjujan edustajat ottavat parhaillaan selvää ”Big Six” -seurojen mahdollisesta kiinnostuksesta 28-vuotiasta slovenialaista kohtaan.

Oblakin sopimus Atléticon kanssa on voimassa vielä kaksi vuotta ja siihen sisältyy peräti 120 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Madridilaisseura ei ole aiemmin suostunut kauppaamaan ykköstorjujaansa senttiäkään halvemmalla, mutta taloudelliset paineet saattavat pakottaa seurajohdon harkitsemaan mitä tahansa vakavaa tarjousta.

Manchester United on yksi useista seuroista, joille Oblakin edustajat ovat välittäneet tiedon maalivahdin kiinnostuksesta pelata ensi kaudella Englannissa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Jos Oblak siirtyisi Old Traffordille, saattaisi David De Gea palata Atlético Madridiin hänen tilalleen. Espanjalaistorjuja on lipsahtanut Dean Hendersonin alapuolelle Ole Gunnar Solskjærin nokkimisjärjestyksessä ja tekee päätöksen tulevaisuudestaan kauden lopulla.

Valioliigan muilla suurseuroilla ei puolestaan liene tarvetta uudelle huippuluokan maalivahdille tällä hetkellä. Manchester City ja Liverpool ovat tyytyväisiä brassivahteihinsa Edersoniin ja Alissoniin, kun taas Edouard Mendy on vakuuttanut Chelseassa.

Tottenhamilla ja Arsenalilla ei sen sijaan uskota olevan varaa tehdä suuria tarjouksia Oblakista. Voi täten olla, ettei slovenialaista nähdä ainakaan vielä ensi kaudella Englannin kentillä.