Norwich City juhli lauantaina Englannin Mestaruussarjan voittoa, kun se pelasi kauden viimeisessä ottelussaan 2–2-tasapelin Barnsleyn vieraana.

Vaikka mestaruus oli jo sinetöity kuun alussa, pääsivät Norwichin pelaajat nostamaan Mestaruussarjan pokaalia vasta viime viikonloppuna.

Samalla kaikille Norwichin ottelukokoonpanoon kuuluneille pelaajille jaettiin kultamitalit mestaruuden johdosta.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Norwichin kauden paras maalintekijä Teemu Pukki oli ottelukokoonpanosta sivussa nilkkavammansa vuoksi, eikä täten saanut omaa mitaliaan vielä pokaalijuhlien yhteydessä.

Kanarialintujen varamaalivahti Ørjan Nyland ei kuitenkaan sulattanut tätä ja antoi oman mitalinsa Pukille, joka oli matkustanut joukkueensa mukana peliin. Tämän jälkeen suomalaishyökkääjä halasi Nylandia kiitokseksi mitalista.

Norwichin kannattajat huomasivat norjalaisvahdin upean eleen TV-lähetyksestä ja jakoivat sitä eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

– Pukki ansaitsee kultamitalinsa enemmän kuin kukaan muu, totesi BBC Norfolkin radiotoimittaja Rob Butler jakamansa videopätkän yhteydessä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rob Butler

@BobRutler
Good spot by #ncfc fan @DopeyMont

Orjan Nyland giving Teemu his medal.

Only the players involved on the day got one initially.

The 🐐 deserves his 🥇 more than anyone.

– Todella tyylikäs ele Nylandilta antaa hänen mitalinsa Pukille lauantaina. Tämä osoittaa, miten tässä joukkueessa ei ole egoja, vaan kaikki ovat aidosti yhtä, kehui Canary Cast.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Canary Cast

@CastCanary
So classy from Orjan Nyland to give his medal to Teemu Pukki on Saturday. Shows this squad has no ego's and are all together💪 #ncfc