Everton joutuu etsimään itselleen uutta manageria, kun Carlo Ancelotti irtisanoi tiistaina sopimuksensa ja siirtyi takaisin Real Madridin peräsimeen.

Managerin lisäksi Everton saattaa joutua myös pelaajakaupoille, sillä James Rodríguezin jatko seurassa on vaakalaudalla.

29-vuotias Rodríguez siirtyi viime kesänä Evertoniin kaksivuotisella sopimuksella, mutta on hyvin mahdollista, että myös hän lähtee seurasta ennenaikaisesti.

Kolumbian maajoukkuekapteenin Everton-siirron avaintekijä oli nimenomaan Ancelotti, jonka alaisuudessa pelintekijä oli loistanut sekä Real Madridissa että Bayern Münchenissä.

– Jos Carlo ei olisi ollut täällä, en olisi siirtynyt tänne. Sanon sen koko sydämestäni. Carlo oli minulle hyvä sekä Real Madridissa että Bayernissa, Rodríguez paljasti huhtikuussa ESPN:n haastattelussa.

Rodríguezin lähtö olisi Evertonille todella iso takaisku, sillä keskikenttäpelaaja loisti debyyttikaudellaan. Loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt Rodríguez pelasi yhteensä 26 ottelussa, joissa hän teki kuusi maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä.

ESPN FC

@ESPNFC
September 2020: James Rodriguez leaves Real Madrid for Everton to work with Carlo Ancelotti.

June 2021: Ancelotti leaves Everton to manage Real Madrid 🙃