Entinen valioliigapelaaja Gabriel Agbonlahor pitää Liverpoolin kapteenia Jordan Hendersonia itsekkäänä EM-kisavalinnan takia.

Hendersonin pelikunnon yllä leijuu valtavia kysymysmerkkejä, sillä hän ei ole pelannut helmikuun jälkeen nivusvamman takia. Silti päävalmentaja Gareth Southgate valitsi keskikenttämiehen mukaan kisamiehistöön.

Henderson istui vaihtopenkillä keskiviikkoiltana, kun Englanti kaatoi Itävallan loppuluvuin 1–0.

Agbonlahor sanoi talkSPORT-kanavalla, että puolikuntoisen Hendersonin pitäisi olla rehellinen päävalmentajalle, tehdä oikea päätös joukkueen kannalta ja vetäytyä joukkueesta.

– Mielestäni hän on itsekäs. Jos katsoo tilannetta, joukkue on julkistettu ja hän kertoi Southgatelle tänä aamuna, ettei hän ole tänään kunnossa, totesi Agbonlahor.

– Turnaus alkaa kymmenen päivän kuluttua. Joukkue kohtaa Kroatian – hyvän, hyvän joukkueen. Silloin on oltava terävimmillään. Ennen peliä pelaaja tarvitsee harjoitussession ja joitakin pelejä alle.

– Ei hän voi lähteä. Jos olisin englantilainen keskikenttäpelaaja, jota ei valittu joukkueeseen, kiehuisin raivosta. Ajattelisin, että hetkinen, tämä pelaaja on mahtava pelaaja ja hänellä on ollut tähän asti loistava ura, mutta hän on loukkaantunut. Lähettäkää hänet kotiin.

Agbonlahor korosti, ettei Henderson ole mikään Lionel Messi. Englannilla riittää muita keskikenttäpelaajia, jotka pystyvät tekemään yhtä hyvää työtä.

Lähde: Daily Mail