Englanti voitti Kroatian EM-kisojen ensimmäisessä ottelussaan sunnuntaina Wembley Stadiumilla. Ottelun jälkeen UEFA joutui kuitenkin tiedottamaan erään kannattajan kauhistuttavasta tapaturmasta.

LUE MYÖS: Kauhistuttava tapaturma Englannin ottelussa – kannattaja putosi Wembleyn lehtereiltä ja kiidätettiin sairaalaan

Kesken ottelun eräs kannattaja putosi Wembleyn lehtereiltä ja kiidätettiin ”vakavassa” tilassa sairaalaan. Pudonneen henkilön lähettyvillä istunut katsoja kertoi London Evening Standardille, miltä tapaus näytti hänen silmiinsä.

– Näimme, kun hänen jalkansa ylittivät puomin. Hän putosi, paiskautui maahan, eikä liikkunut lainkaan, kertoi nimeltä mainitsematon silminnäkijä lehdelle.

– Siinä kesti ikuisuus, että henkilökunta pääsi hänen luokseen. Yksi kaveri meidän lähellämme itki silmät päästään. Hän näki koko tapahtuman.

[readmore from=Englanti]

Wembley Stadiumin tiedotteessa vahvistettiin, että katsomotapaturma nähtiin aivan ottelun alussa. Vielä ei ole tietoa, miten vakavasti kannattaja tilanteessa loukkaantui.

– Voimme vahvistaa, että katsoja putosi katsomosta heti avauspotkun jälkeen Englannin ja Kroatian välisessä ottelussa Wembley Stadiumilla. Katsojalle annettiin lääkärin hoitoa paikan päällä ja hänet vietiin sitten vakavassa tilassa sairaalaan.

– Jatkamme yhteistyötä UEFA:n kanssa varmistaaksemme, että asia tutkitaan täydellisesti, ja seuraamme edelleen tilannetta.

Lähde: The Telegraph