Leedsin toimitusjohtaja Angus Kinnear sanoo, että seura on päässyt managerinsa Marcelo Bielsan kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Argentiinalaisvalmentajan nykyinen diili päättyy tämän kuun lopussa, mutta Bielsa, 65, on tunnettu siitä, että hän ei kiirehdi sopimusten kanssa. Viime syksynä Bielsa allekirjoitti vuoden sopimuksen vain päivää ennen Valioliigan sarjakauden alkua. Hän perusteli viivettä sillä, että halusi varmistaa kaiken olevan kunnossa tulevaa kautta varten.

Uutta diiliä ei ole vielä virallistettu allekirjoitusten kanssa, mutta Kinnearin mukaan kannattajien ei tarvitse olla huolissaan.

– Hän jatkaa ehdottomasti Leedsissä ensi kaudella, kommentoi Kinnear BBC Radio Leedsille.

– Minulla ei ole epäilyksiä hänen sitoutuneisuudestaan. Ja kuten normaalisti, sopimuksen allekirjoittaminen on Marcelon tapauksessa epäolennaista.

– Me pääsimme ehdoista sopuun monta viikkoa sitten, ehkä jo monta kuukautta sitten.

Kinnearin mukaan Bielsa ei matkusta tänä kesänä kotimaahansa, koska hän halusi jäädä suunnittelemaan siirtoikkunan tapahtumia jalkapallojohtaja Victor Ortan kanssa ja valvomaan harjoituskeskuksen saneerausta.

– Hän on uskomattoman ahkera. En usko, että yksikään toinen Valioliiga-manageri luopuisi lomastaan ja jäisi harjoituskeskukseen, sanoi Kinnear.

– Se kertoo hänen omistautuneisuudestaan, joten minä pidän [uutta] sopimusta muodollisuutena.