Englannin toppareista Wolverhamptonin Conor Coadylla ja Aston Villan Tyrone Mingsillä on läheiset välit, mutta vapaa-ajan vieton suhteen näkemykset ovat kovin erilaiset.

Coady sanoo The Official England Podcastissa, että on vaikeata saada Call of Duty -peliä jatkuvasti pelaava Mings ulos huoneestaan.

– Hänen tulisi käydä ulkona huoneestaan. COD on hänelle iso juttu. Sanon hänelle koko ajan, että hänen pitäisi kasvaa aikuiseksi. Hän pelaa liikaa COD:ta. Minun pitää saada hänet ulos huoneestaan useammin, Coady nauraa.

[readmore from=Englanti]

– Hän on liikaa huoneessaan. Minä pidän kahville menemisestä ja sosiaalisesta kanssakäymisestä. Hän pitää huoneessaan istumisesta!

Pelaaminen ei näytä vaikuttavan ainakaan negatiivisesti 28-vuotiaan Mingsin esityksiin, sillä mies on pelannut tähän mennessä vahvan EM-lopputurnauksen.

Myös Huuhkajien pelaajat ovat paljastaneet, että pelien pelaaminen on suosittu tapa viettää vapaa-aikaa turnauksen aikana. Koronapandemian aikana joukkueet ovat ns. kuplissa ja joutuvat viettämään pitkiä aikoja majapaikoissaan.

Lähde: HITC