Manchester Cityn kapteeni ja keskikenttäpelaaja Fernandinho on tehnyt seuran kanssa kesään 2022 ulottuvan jatkosopimuksen. Hänen vanha diilinsä olisi päättynyt kuunvaihteessa.

Fernandinho, 36, on edustanut Cityä kesästä 2013 lähtien siirryttyään seuraan Šah’tar Donetskista 40 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut manchesteriläisten riveissä 350 ottelua ja voittanut seuran kanssa 11 pokaalia. Brasilian A-maajoukkueessa Fernandinho on esiintynyt 53 kertaa, mutta niistä viimeisin oli toissa vuonna.

– Päässäni ja mielessäni työtä ei ole saatettu vielä loppuun. Siksi päätin jäädä tänne vielä vielä yhdeksi vuodeksi ja auttaa joukkuetta ja seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Minusta me pystymme siihen, kommentoi Fernandinho Cityn sivuilla.

Manchesteriläisseuran jalkapallojohtaja Txiki Begiristain sanoo, että Fernandinhon vaikutusta ei voi korostaa liikaa.

– Hän on erinomainen jalkapalloilija, yksi maailman parhaista omalla pelipaikallaan, ja esimerkillinen ammattilainen.

– Hänen asenteensa ja johdonmukaisuutensa on ollut poikkeuksellista siitä lähtien, kun hän tuli tänne vuonna 2013, ja hänestä on kehittynyt yksi vaikuttavimmistamme pelaajista.

– Hän on kapteeni ja johtajamme ja hän on loistanut siinä asemassa. Joukkueessamme on paljon lahjakkaita nuoria pelaajia, ja siksi on elintärkeää, että meillä on joku Fernandinhon tiedolla ja kokemuksella varustettu pelaaja.

Manchester City

@ManCity
𝗙𝗘𝗥𝗡𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟮! 🎉

We're delighted that @fernandinho has extended his contract at the Club! 💙

Tap below for the full story! 📝

🔷 #ManCity | mancity.com