Valioliiga-legenda Cesc Fàbregas uskoo, että Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane olisi täydellinen korvaaja Karim Benzemalle Real Madridissa.

Benzema, 33, pelasi viime kaudella 46 ottelua tehden niissä yhteensä 30 maalia ja syöttäen yhdeksän, joten välitön tarve Madridilla tuskin on häntä korvata. Kane, 27, laittoi kuitenkin vielä paremmaksi: hän tahkosi 49 peliä, joissa hän iski yhteensä 33 osumaa ja antoi 17 maaliin johtanutta syöttöä.

[readmore from=Harry-Kane]

Kanen lähtöhaluista on puhuttu jo viikkojen ajan, mutta hän on itse pysynyt asiasta julkisuudessa vaiti. Hänellä on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä Spursissa, joka ei tiettävästi haluaisi missään nimessä luopua hänestä.

Jos Kane kuitenkin siirtyy jonain päivänä muualle, pitää Fàbregas Real Madridia varteenotettavana vaihtoehtona.

– Tietysti Benzema osoitti jälleen EM-kisoissa, ettei hän ole menossa mihinkään ja hän pelaa todella, todella hyvin, mutta jo se, että uskon Kanen olevan sopiva korvaaja hänelle Madridissa kertoo, kuinka paljon arvostan häntä, kirjoittaa Fàbregas Telegraph-lehden kolumnissaan.

– Madridissa pitää kestää sellaisia paineita, joihin ei joka pelaaja pysty, kuten Barcelonassakin. Mutta jos Benzema ikinä lähtisi tai rupeaisi hidastumaan hieman, niin Kane olisi oikea mies heille.

– Vaikken tunne häntä itse, hänestä näkee, että hänellä on hyvä mentaliteetti, ja muilta ihmisiltä kuulee, että hän tekee kovaa töitä ja treenaa lujaa. José Mourinho puhuu aina Kanesta todella, todella arvostavaan sävyyn. Hänellä on kaikki, mitä kapteenilta ja huippupelaajalta vaaditaan.

– Kane on ollut yksi maaillman parhaista hyökkääjistä viiden tai kuuden vuoden ajan. Hän on ollut niin johdonmukainen, tehnyt niin paljon maaleja ja ratkonut niin monta peliä. Lisäksi viime kaudella näimme hänen maalisyötöistään, että hän tuo yhä uusia asioita pelaamiseensa.