Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on vahvistanut, että saksalaisseura on päässyt Manchester Unitedin kanssa sopuun Jadon Sanchon siirrosta Old Traffordille.

Manchester United maksaa Sanchosta alustavasti 85 miljoonaa euroa, mutta siirtokorvaus voi nousta erillisten bonusten täyttyessä noin 90 miljoonaan euroon. Sancho on suostunut allekirjoittamaan viisivuotisen sopimuksen Unitedin kanssa.

Ole Gunnar Solskjærin kesän ensimmäinen hankinta vaatii enää onnistuneen lääkärintarkastuksen 21-vuotiaalta laitahyökkääjältä, joka on tällä hetkellä Englannin mukana EM-kisoissa.

– Olemme päässeet sopuun Manchester Unitedin kanssa Sanchosta. Jadon ilmaisi halunsa vaihtaa maisemaa ja me olisimme halunneet pitää hänet. Emme ole tyytyväisiä rahaan. Olemme surullisia siitä, että hän lähtee, kertoi Watzke lehdistölle torstaina.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙 Hans-Joachim Watzke on Jadon Sancho:

LUE MYÖS: