Brasilialaismaalivahti Neto etsii edelleen poispääsyä Barcelonasta, mutta Tottenham Hotspuriin hänen tiensä ei käy. Asiasta kertoo Mundo Deportivo. Tottenham tiedotti lauantaina hankkineensa Pierluigi Gollinin Serie A -joukkue Atalantasta. Tottenham oli Arsenalin ohella toinen niistä seuroista, jotka osoittivat suurta kiinnostusta Netoa kohtaan.

Barcelonaa pyytää 14 miljoonaa euroa kakkosmaalivahdistaan. Katalaanit ostivat hänet lähes tasan kaksi vuotta sitten 150 prosenttia korkeammalla hinnalla.

32-vuotiaan Neton sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa vuotta. Hän harjoittelee Barcelonan joukkueen kanssa tulevaa kautta varten, mutta on julkinen salaisuus, että hän haluaa pois Espanjasta.

Neto pelasi vuodesta 2015 vuoteen 2017 saakka Juventuksessa. Kaudet 2017–18 ja 2018–19 hän edusti Valenciaa.

Juvessa barrikadin Neton ja avauskokoonpanon paikan välille oli pystyttänyt Gianluigi Buffon, 43. Barcelonassa Buffonin tempun on toistanut Marc-André ter Stegen, 29.

Neto on kyllästynyt istumaan joka viikko penkillä. Hän haluaa tulla vakuutetuksi siitä, että hänelle annetaan tasaisesti vastuuta, kuten Valenciassa muutamaa vuotta aiemmin.

Valioliigassa ovat Neton todennäköisimmät seuravaihtoehdot. Arsenalin kokoonpanossa on tällä hetkellä Bernd Leno, 29, sekä kaksi reservimaalivahtia (Rúnar Alex Rúnarsson ja Arthur Okonkwo), mutta Mikel Artetan otaksutaan olevan siinä käsityksessä, että Netolla olisi teknisiä erityisominaisuuksia, joita nykyiseltä kolmikolta ei löydy.

Muokattu 25.7. klo 08.56: Korjattu pyöristysvirhe. Luku 35 000 000 on 150 prosenttia suurempi kuin luku 14 000 000. Väitimme aiemmin, että laskutoimituksen vastaus olisi 133 %.