Chelsean ensi kauden maalivahtikolmikko on valmis. Hallitseva Mestarien liigan voittaja kertoo kotisivuillaan tehneensä kaksivuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Marcus Bettinellin kanssa. Bettinelli on lähtökohtaisesti selkeä kolmosvahti Edouard Mendyn ja Kepan takana.

– Chelsea on aina ollut erityinen seura. Tunnen tämän seudun erittäin hyvin, joten on aina ollut unelmani tulla tälle puolelle. Nyt se vihdoin toteutui, lontoolaislähtöinen maalivahti kommentoi siirtoaan.

– Kävimme joitain keskusteluja muutamia vuosia sitten, kun olin nuorempi. Jostain syystä siirto ei silloin toteutunut, mutta nyt olen täällä.

Bettinelli aloitti uransa Fulhamissa 14-vuotiaana ja on ollut siitä lähtien koko ajan kasvattajaseuransa sopimuspelaaja. Hän debytoi Fulhamin edustusjoukkueessa kaudella 2014-2015, ja pelasi tuolloin täyden kauden Mökkiläisten ykkösvahtina Mestaruussarjassa. Valioliigasta Bettinellillä on seitsemän ottelun kokemus kaudelta 2018-2019.

[readmore from=Chelsea]

Kaikkiaan Bettinelli on pelannut Fulhamin edustusjoukkueessa 120 ottelua. Hän on pelannut myös yhden ottelun Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Viime kauden maalivahti vietti lainalla Middlesbrough’ssa. Hänen sopimuksensa Fulhamin kanssa päättyi viime kauteen, joten Chelsean ei tarvitse maksaa Bettinellistä siirtokorvausta.

Chelsealla tuli tarve uudelle kolmosvahdille, kun 39-vuotiaan Willy Caballeron sopimusta ei enää viime kauden päätteeksi jatkettu.