Arsenal on useiden medioiden mukaan tavoitellut Sassuolon keskikenttäpelaajaa Manuel Locatellia, 23, koko kesän ajan. Italialaisseuran toimitusjohtaja Giovanni Carnevali vahvisti taas asian Skyn haastattelussa:

– Arsenal esitti tarjouksen hänen ostamisekseen, ja yksi toinenkin englantilainen seura on nyt kilvassa mukana.

Carnevalin antamat lisätiedot tietävät kuitenkin huonoa Arsenalin kannattajille.

– Huomenna [perjantaina] olemme suoraan yhteydessä Juventukseen. Hän [Locatelli] haluaa liittyä Juveen. Olemme iloisia, että hän voi jäädä Italiaan.

Genoan entinen johtaja Giorgio Perinetti totesi hänkin vastikään Sky Sport 24:lle, että ”Locatelli on toistuvasti sanonut ei Arsenalille, koska hän haluaa mennä Juveen. Ja Juve tietää, että hän suosii Bianconeria.”

Locatelli avasi kesän EM-kilpailuissa alkulohkon ottelut Turkkia ja Sveitsiä vastaan. Niin vain hän onnistui maalinteossakin kaksi kertaa Sveitsiä vastaan, vaikka häntä ei tunneta mitenkään maaliahneena pelaajana. Marco Verrattin kuntoutumisen myötä hän istui loput turnauksesta lähinnä penkillä, voitokkaassa finaalissa peliaikaa herui noin 25 minuuttia.

Locatelli tietää saavansa ison roolin Juventuksessa, joukkueen keskikenttä kun on ollut sangen puutteellinen viime vuosina.

Arsenalin keskikentältä on tänä kesänä lähdössä Granit Xhaka. Real Madridista lainalla ollut Dani Ceballos on palannut kotimaahansa Espanjaan, Mattéo Guendouzi puolestaan muuttanut Marseilleen.

Tykkimiehet ovat tiettävästi etsineet helpotusta miesvajaukseen Leicester Citystä, Wolvesista ja Real Madridista. Carnevalin antamien lausuntojen perusteella apua ei ole tulossa Sassuolosta.