Tottenham kartoittaa siirtomarkkinoilta tulitukea Harry Kanelle, 28. The Telegraphin mukaan se on tunnistanut, että Fiorentinan Dušan Vlahović, 21, täyttäisi halutut kriteerit.

Spursin uusi urheilupuolen pomo Fabio Paratici on koko kesän ajan käynyt läpi Serie A:ta vahvistuksien perässä. Vlahović on vain viimeisin nimi pitkällä listalla, johon on aiempien lehtitietojen mukaan lisätty ainakin Gennaro Gattuso, Franck Kessié, Pierluigi Gollini ja Cristian Romero.

Fiorentina pyytää Vlahovićista 58,7 miljoonaa euroa, kertoo Telegraph. Seura tietää, että Paratici on pannut Vlahovićin hankinnan etusijalle. Tottenhamin päävalmentajan Nuno Espírito Santon kerrotaan tarvitsevan apua Kanelle hyökkäyspäähän.

Vlahović kuuluu nykyisin Serbian maajoukkueen runkopelaajiin. Ja syystä. Viime kaudella hän teki läpimurtonsa aikuisten tasolle viimeistelemällä 37 Serie A -ottelussa 21 maalia ja avustamalla kolme.

Suoritustensa johdosta hänet nimettiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi. Lisää lienee luvassa: sunnuntaina hän painoi seitsemän maalia 45 minuuttiin Fiorentinan 11–0-voitossa amatööriseura Polisportiva C4 Folignosta. Fiorentinan entinen urheilutoimenjohtaja Pantaleo Corvino totesi noin kaksi viikkoa sitten, että La Violan 21-vuotias hyökkääjä olisi valmis pelaamaan Juventuksessa, Liverpoolissa tai Tottenhamissa.