Viime keväänä uransa kirkkaimman jakson lainalla Newcastlessa pelannut Joe Willock siirtyi Magpiesiin pysyvällä sopimuksella, joka julkistettiin perjantaina. Koko tähänastisen uransa Arsenalin kirjoilla olleen keskikenttäpelaajan paluu St James’ Parkille sunnuntaina oli melkoinen esitys.

LUE MYÖS: JOE WILLOCK TOUKOKUUN PELAAJA VALIOLIIGASSA

Willock, jolle vaihtopenkki ei uran varrelta ole vieras paikka, ei ole uuden joukkueensa kokoonpanossa vielä West Ham -ottelussa, mutta hänet esiteltiin geordie-kansalle kentällä ennen pelin alkua.

LUE MYÖS: NEWCASTLE VAHVISTI PELAAJAHANKINNAN ARSENALISTA

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.

Newcastle United FC

@NUFC
😍 An incredible welcome back to St. James' Park.

Great to have you on board, @Joewillock! ⚫️⚪️

Joe Willockin veli Chris pelaa Queens Park Rangersissa, ja onnistui iskemään Ärrien voittomaalin Hullista perjantaina. Sarjan kolmas veljes, Matty puolestaan solmi hiljattain sopimuksen Kakkosliigaa pelaavan, Manchester United -legendojen omistaman Salford Cityn kanssa.