Valioliigassa pelattiin kello 17:stä eteenpäin neljä ottelua. Suomalaisittain suurin huomio kiinnittyi Manchester Cityn ja Norwich Cityn väliseen kohtaamiseen.

Teemu Pukin edustamalla Norwichilla oli alla tukala ottelu Liverpoolia vastaan viime viikonlopulta. Liverpool ei antanut sarjanousijalle tuolloin mitään mahdollisuutta, se kaatoi Norwichin helpohkosti 3–0.

Tasoero Norwichin ja Man Cityn välillä oli tänään lauantainakin valtaisa, ja Norwichin taival jatkui vaivalloisena. Hallitseva mestari rallatteli voittoon takomalla viisi maalia Edersonin pitäessä nollapelin. Maaleista kolme tuli oikealta, kun pallo pelattiin puolustuslinjan taakse Gabriel Jesusille, jonka matalista syötöistä maalit syntyivät.

Tätä kautta onnistui myös Jack Grealish ensimmäistä kertaa maalinteossa City-paidassa.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Pukki jäi vaille mahdollisuuksia, ja hänet vaihdettiin pois kentältä noin vartti ennen pelin päättymistä.

Toisin kuin Norwich, sarjanousija Brentford jatkoi hyvää virettään valioliigatasolla ja haki maalittomalla tasapelillä pisteen Crystal Palacen kotikentältä. Huuhkajien Marcus Forss, 22, ei ottelussa kentälle päässyt.

Toisaalla Marcelo Bielsan Leeds United yritti toipua avauskierroksen 1–5-tappiosta, jonka joukkue kärsi Manchester Unitedille. Hyvin se onnistuikin. Leeds jakoi 2–2-tuloksella (1–1) pisteet Rafael Benítezin luotsaaman Evertonin kanssa. Leeds hallitsi palloa taas 70 prosenttia ajasta.

Aston Villa puolestaan naarasi 2–0-voiton (1–0) Newcastle Unitedista. Aston Villa sai ottelussa kaksi laukausta kohti maalia, Newcastle ei ensimmäistäkään, joten maalivahtien juhlaa ei kyseinen ottelu ollut.