Kesän siirtoikkuna on vielä hieman raollaan, ja Manchester Cityn toimistolla on täysi kuhina päällä. Tottenham-hyökkääjä Harry Kanen, 28, työkiemuroita pyöritellään ja puntaroidaan lehdissä päivittäin. Kuitenkin hänestä vaadittu siirtosumma on toistaiseksi ollut liikaa Cityn seurajohdolle.

Samaan aikaan on täysin auki, missä Bernardo Silva ja Aymeric Laporte pelaavat ensi kaudella. Silva on neljässä vuodessa naulannut 35 maalia Citylle, mutta hän on tiettävästi vieraantunut englantilaisesta elämäntyylistä.

Molemmat esiintyivät edukseen viime viikonlopun 5–0-murskavoitossa Norwichista.

Siirtomarkkinoiden herran ja hidalgon Fabrizio Romanon mukaan Manchester City odottelee edelleen tarjouksia Silvasta. Toistaiseksi mitään sopimusta ei mihinkään suuntaan ole, vaikka jotkut toimittajat aiemmin väittivät, että Silva olisi jo henkilökohtaisesti suostunut siirtymään Serie A -seura AC Milaniin.

[readmore from=Manchester-City]

Laportea puolestaan tarjottiin Tottenhamille osana Kanen kauppaa, kertoo Romano. Tämä tapahtui kaksi kuukautta sitten, mutta Spurs ei näyttänyt ehdotukselle vihreää valoa. Kanen pyyntihinta on ankkuroitu noin 175 miljoonaan euroon.

Juventus ei ole myöskään kiinnostunut ostamaan Laportea vahvuuteensa. Italialaisjätin toppariosaston ei pitäisi tuottaa tällä kaudella ongelmia, sillä se voi heittää kentälle Matthijs de Ligtin, Leonardo Bonuccin ja Giorgio Chiellinin kaltaisia maailmanluokan pelaajia ilman Laporteakin.

Jos Kane ei saavu Etihad Stadiumille, saattaa Manchester City kääntyä vielä Cristiano Ronaldon, 36, puoleen. Ronaldon agentti Jorge Mendes on Gazzetta dello Sportin tietojen mukaan keskustellut siirrosta Cityn pomojen kanssa, mutta manchesterilaisseura haluaa vielä odottaa Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn lopullista päätöstä.