Arsenal on The Telegraphin mukaan avoin vastaanottamaan tarjouksia jopa kymmenestä pelaajastaan, mukaan lukien kapteeni Pierre-Emerick Aubameyangista, sillä seura pyrkii hankkimaan rahaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Pohjoislontoolaisseuralla on ollut tähän mennessä erittäin kiireinen siirtoikkuna. Se on käyttänyt noin 147 miljoonaa euroa uusiin hankintoihin, joihin lukeutuvat Nuno Tavares, Albert Sambi Lokonga, Ben White, Martin Ødegaard sekä Aaron Ramsdale.

Siirtoikkunan lähestyessä loppuaan Arsenalin keskittyminen näyttäisi kuitenkin kääntyneen pelaajien poistamiseen joukkueesta. Yksi myyntilistan yllättävimmistä nimistä on maalitykki Aubameyang, joka allekirjoitti vajaa vuosi sitten uuden jatkopahvin Emiratesilla.

Arsenalin manageri Mikel Arteta, joka valmentaa tulevaisuudestaan tällä hetkellä, on tiettävästi hyväksynyt, että Arsenal pyrkii myymään Aubameyangin lisäksi yhdeksän muuta pelaajaa.

Englantilaislehti kertoo, että tarjouksia otetaan vastaan myös ykkösvahti Bernd Lenosta, Hector Bellerínistä, Sead Kolasinacista, Ainsley Maitland-Nilesista, Lucas Torreirasta, Willianista, Reiss Nelsonista, Eddie Nketiahista ja Alexandre Lacazettesta.

Vaikka Arsenal voi mahdollisesti päästä eroon joistakin yllämainituista pelaajista, on 32-vuotiasta Aubameyangia luonnollisesti vaikeampi myydä hänen ikänsä ja korkean 250 000 punnan viikkopalkkansa vuoksi.

LUE MYÖS: