Kohusiirto on laitettu jäihin. Cristiano Ronaldoa, 36, ei hankinta Manchester Cityyn, väittävät useat siirtouutisiin erikoistuvat toimittajat.

Fabrizio Romanon mukaan City on viime minuutteina ehdottomasti päättänyt, ettei sen kannata ostaa Ronaldoa Juventuksesta. City ei missään vaiheessa ehtinyt päästä Ronaldon kanssa sopuun hänen sopimuksestaan, eikä Juventukselle maksettavasta siirtokorvauksesta.

ESPN:n Mark Ogden esittää, että etu on nyt Manchester Unitedilla. BBC Sport on myös vahvistanut uutisen: Ronaldon agentti Jorge Mendes tarjosi asiakastaan Citylle, mutta tänään perjantaina seura päätti, ettei se vie ostohanketta pidemmälle.

Manchester United tiettävästi valmistelee määrämuotoista sopimustarjoustaan, jonka se sitten esittelee Ronaldolle. Sopimuksen on tarkoitus ulottua kesään 2023. Manchester Evening Newsin Samuel Luckhurstin mukaan Ronaldo on puhunut siirrosta Sir Alex Fergusonin kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.