Alkukaudella poissaoloista kärsinyt Arsenal saa tulevan viikonlopun kamppailuun Norwichia vastaan muutamankin mielenkiintoisen vahvistuksen sairastuvalta.

Uusi topparihankinta Ben White on jälleen käytettävissä toivuttuaan koronavirustaudista. Brightonista 58,5 miljoonalla eurolla hankittu White ehti pelata vain kauden avauskierroksella Brentfordia vastaan ennen positiivista testitulostaan.

Arsenalin harjoitusvahvuuteen on palannut myös viime vuoden jättiostos, Atlético Madridista 50 miljoonalla eurolla naarattu keskikenttäpelaaja Thomas Partey. Ghanan maajoukkuepelaaja on ensimmäistä kertaa käytettävissä tällä kaudella selätettyään nilkkavammansa.

Whiten ja Parteyn lisäksi pelikuntoon ovat palanneet toppari Gabriel Magalhães ja hyökkääjä Eddie Nketiah. Täysin vaivoitta Arsenal ei kuitenkaan otteluun pääse, sillä keskikenttäpelaaja Mohamed Elneny on vielä ainakin pari viikkoa sivussa takareisivamman. Lisäksi Granit Xhaka kärsii Norwichia vastaan ensimmäisen osan kolmen ottelun pelikiellostaan.

Norwich isännöi Arsenalia lauantaina kello 17.00 alkavassa ottelussa. Kummankaan kausi ei ole alkanut mairittelavasti, sillä joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukon pohjalla ilman voittoja. Arsenal hakee ensimmäisten pisteidensä lisäksi myös ensimmäistä maaliaan.