Entinen valioliigahyökkääjä Troy Deeney ei ole yllättänyt Manchester Unitedin pelaajien kieltäytymisestä makeisista jälkiruoista Cristiano Ronaldon palattua seuraan. 36-vuotias portugalilaistähti on tullut tunnetuksi yltiöterveellisistä ruokailutottumuksistaan.

Man Unitedin maalivahti Lee Grant kertoi aiemmin joukkueen illallistuokiosta, jonka aikana pelaajat seurasivat tarkasti Ronaldon kvinoa ja keitettyjä kananmunia sisältänyttä lautasmallia. Yksikään Unitedin pelaaja ei koskenut tämän jälkeen jälkiruokaan.

Ronaldo palasi Juventuksesta Manchesteriin kesän siirtoikkunassa vietettyään 12 vuotta poissa seurasta. Hyökkääjällä on tapana syödä kuusi ateriaa päivässä kolmen tai neljän tunnein välein. Aterioiden on täytettävä huippu-urheilijan vaativat ravintovaatimukset.

Ronaldon henkilökohtainen ravintoterapeutti on seurannut supertähteä pelaajan Real Madrid -ajoista saakka.

Watfordissa useamman kauden Valioliigaa kokenut Birmingham-hyökkääjä Deeney olisi valmis syömään jopa hevonp**kaa, jos se kuuluisi Ronaldon ruokavalioon.

– Jos näkisin Ronaldon syövän hevonp**kaa ennen ottelua, söisin myös hevonp**kaa!, Deeney kommentoi Daily Mailin mukaan.

Ronaldo teki kaksi maalia viime viikonlopun paluuottelussaan Valioliigaan Newcastlen verkkoon. United kohtaa sunnuntaina vieraskentällä West Hamin.