West Ham tiedotti keskiviikkona purkaneensa yhteisymmärryksessä Winston Reidin sopimuksen.

33-vuotias Reid ei kuulunut West Hamin päävalmentajana toimivan David Moyesin suunnitelmiin.

Lapsuutensa Tanskassa viettänyt, mutta Uuden-Seelannin A-maajoukkuetta edustava Reid siirtyi West Hamiin elokuussa 2010 ja oli siten seurassa kirjoilla 11 vuoden ajan.

Reid edusti West Hamia yli 220 ottelussa, mutta ei saanut lainkaan vastuuta kevään 2018 jälkeen, jolloin hän loukkasi polvensa. Reid oli pitkään sivussa pelikentiltä, eikä onnistunut enää murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon.

Reid pelasi viime kauden jälkimmäisen puolikkaan Marcus Forssin joukkuetoverina Brentfordissa. Lainasopimus päättyi sarjanousuun.

– Kunnioitan valtavasti seuraa ja pääsimme yhteisymmärrykseen tästä, joka on hyvä asia kaikille osapuolille, Reid viittasi sopimuksen purkuun.

– Tulin tänne vuonna 2010 ja olen nauttinut paljon tässä seurassa pelaamisesta. Se on ollut erityistä. Olen aina tuntenut kannattajien tuen ja olen yrittänyt antaa kaikkeni heille. Loppujen lopuksi jalkapalloilijana nautit nimenomaan siitä, että pääset pelaamaan kannattajien eteen. Haluaisin vain kiittää seuraa ja kannattajia ja toivon teille kaikkea hyvää, Reid totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.