Lontoosta etelärannikon Bournemouthiin managerintyötään jatkamaan siirtynyt Scott Parker on saanut ryhmäänsä monipuolisen ja kokeneen vahvistuksen. Vapailla markkinoilla Burnley-pestinsä päätyttyä ollut Robbie Brady edustaa syntyneen sopimuksen nojalla Cherriesiä ensi kesään saakka.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
Great to have you with us, Robbie 👋

The best images from his first day at Vitality Stadium 📸👇

29-vuotias irlantilainen aloitti uransa Manchester Unitedin akatemiassa, mutta ei koskaan murtautunut seuran alle 21-vuotiaitten joukkuetta pidemmälle. Vuoden 2013 jälkeen Brady on edustanut Hull Cityä, Norwichia, sekä viimeksi Claretsia yli neljän vuoden ajan.

Bradyn tulo tuo paluuta Valioliigaan hakevalle Bournemouthille kokemusta, ja Parkerin käyttöön monipuolisen pelaajan; tuttuja ovat niin keskikentän laitatontit kuin myös vasemman pakin paikka. Kansainvälinen kokemus on myös vahvaa; dublinilainen on edustanut maataan 57 A-maaottelussa.

12 pelatun Mestaruussarjan ottelun jälkeen Bournemouth on taulukon kärjessä, kolme pinnaa edellä West Bromia, viiden pinnan etumatkalla Parkerille varsin tuttuun Fulhamiin.