Leicesterin manageri Brendan Rodgers toivoo yhä, että keskikenttäpelaaja Youri Tielemans solmisi pitkän jatkosopimuksen seuran kanssa.

Belgian A-maajoukkueessa 47 kertaa esiintynyt Tielemans, 25, siirtyi Leiesteriin vuonna 2019 AS Monacosta 45 miljoonalla eurolla, ja hän on noussut yhdeksi Valioliigan puhutuimmista pelaajista.

Viime viikonloppuna Tielemans osoitti kykynsä jälleen, kun hän tykitti Leicesterin avausmaalin 2-1-voitossa Brentfordia vastaan.

Belgialaistaiturin nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja hänellä on lehtitietojen mukaan erittäin nimekkäitä ottajia valmiina. Arvostettu julkaisu The Athletic uutisoi viime kuussa, että espanjalaisjätit Barcelona ja Real Madrid tarkkailevat Tielemansin tilannetta.

Leicester haluaisi pitää avainpelaajansa King Power Stadiumilla, mutta lehtitietojen mukaan Tielemansin jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet seuran toivomalla tavalla. Jos uutta diiliä ei synny, Leicesterin on käytännössä myytävä Tielemans ensi kesänä, jos se haluaa hänestä kelvollisen korvauksen.

Brentford-voiton jälkeen paikalle matkanneet Leicesterin vieraskannattajat lauloivat Tielemansin nimeä ja kehottivat seurajohtoa tekemään hänelle sopimuksen. Myös Rodgers toivoi, että johtoporras saa taivuteltua Tielemansin jäämään.

– Seura tekee luonnollisesti kaikkensa pitääkseen Yourin, kommentoi Rodgers Sky Sportsin mukaan.

– Minä keskityn siihen, että teen hänestä niin hyvin pelaajan kuin hän voi olla. Ne (neuvottelut) ovat hänen edustajiensa ja seuran välinen asia, toivottavasti he löytävät ratkaisun.

– Hänen kanssaan on mahtava työskennellä. Hän luo maaleja, tekee maaleja ja hän todella on keskikenttämme aivot.