Bayern Münchenin keskikentällä operoiva Ranskan maajoukkuemies Corentin Tolisso ei tee jatkosopimusta saksalaisjätin kanssa.

Tolisson sopimus päättyy kesällä ja italialaisen Calciomercaton mukaan hän saattaa vaihtaa maisemaa jo tammikuun siirtoikkunassa.

Ranskalainen on ilmaissut jo aiemmin halunsa kokeilla siipiään Italian Serie A:ssa. Tolisso on lähteen mukaan mieltynyt varsinkin Interin ja AS Roman joukkueista.

Kumpikaan ei tällä hetkellä varsinaisesti kylve rahassa. Tolisso haluaisi vähintään kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa. Tämä estänee tuon kaksikon kyvyn kilpailla pelaajasta.

Viime kesänä Juventus yritti viimeiseen asti hankkia Tolisson riveihinsä. Siirto ei kuitenkaan toteutunut ja torinolaiset päätyivät hankkimaan Manuel Locatellin sen sijaan.

Juventuksen entinen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici vaihtoi kesällä työnantajaa. Nykyisin hän toimii samassa virassa Tottenhamissa.

Paratici on pitkään ollut kiinnostunut Tolissosta ja italialaislähteen mukaan Tottenham on valmistelemassa tarjousta ranskalaiselle jo tammikuussa.