Tottenham kärsi lauantaina kauden viidennen tappionsa Valioliigassa, kun se hävisi kotikentällään Manchester Unitedille 0-3.

Spursin kannattajat buuasivat joukkueensa kentältä pelin päätyttyä. Tottenham oli yksittäisiä hetkiä lukuun ottamatta todella vaisu, eikä se saanut yhtään laukausta kohti maalia.

Sky Sportsin studiossa Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane sanoi, että Tottenham oli tähän väliin ”täydellinen” vastustaja hänen entiselle työnantajalleen, joka hävisi viime viikonloppuna Liverpoolille 0-5.

– Spurs ei tee juurikaan maaleja. Kun United sai ensimmäisen osumansa, oli enää kyse siitä, kuinka monta he vielä tekevät.

– Tämä Spursin joukkue oli epätoivoinen. He pitivät kolme pelaajaa alhaalla kulmapotkuissa, kun he olivat kotonaan kahden maalin tappioasemassa. Surkeaa.

Tottenham on Valioliigan kärkikymmenikön ainoa joukkue, joka on tehnyt alle kymmenen maalia tällä kaudella.

Liverpool-legenda Graeme Souness sanoi, että Tottenhamin hyökkäyspäässä luutineet Harry Kane ja Lucas Moura olivat Unitedia vastaan kaukana omasta tasostaan.

– Kane ja Moura näyttävät varjoilta pelaajista, joita he ovat olleet lähimenneisyydessä.

– Tottenham piti palloa 58-prosenttisesti, eikä se saanut sillä mitään aikaiseksi. He eivät saaneet yhtään vetoa kohti maalia.

– Kannattajat menevät varmasti kotiin turhautuneina miettimään, mihin heidän joukkueensa yltää tällä kaudella. Minusta se on aika selvää: korkeintaan keskikastiin.

Lauantain tappio jätti Tottenhamin sarjataulukossa kahdeksanneksi.

LUE MYÖS: