Manageri Nuno Espírito Santo, 47, on saanut potkut Tottenhamista vain neljän kuukauden jälkeen.

Lontoolaisseura vahvisti maanantaina verkkosivuillaan, että Nuno ja tämän tiimi on vapautettu tehtävistään. Uusista valmentajaratkaisuista tiedotetaan myöhemmin.

– Tiedän, kuinka paljon Nuno ja hänen valmennusryhmänsä halusivat onnistua. Olen pahoillani siitä, että meidän piti tehdä tämä päätös, urheilujohtaja Fabio Paratici kommentoi.

[readmore from=Tottenham]

– Nuno on todellinen herrasmies ja tulee aina olemaan tervetullut tänne. Meidän tulee kiittää häntä ja hänen valmennusryhmäänsä ja toivotamme heille hyvää tulevaisuuteen.

Aiemmin Wolverhamptonia luotsanneen Nunon viimeiseksi otteluksi Spursin peräsimessä jäi lauantain 0–3-kotitappio Manchester Unitedia vastaan. Stadionilla kuului tuolloin buuauksia, jotka eivät enteilleet hyvää portugalilaisen jatkon kannalta.

Alavireinen joukkue on Valioliigan sarjataulukossa kahdeksantena. Kymmenen ottelun saldona on viisi voittoa ja viisi tappiota.

Tottenham kohtaa eurokentillä Vitessen torstai-iltana. Brittimediassa on uumoiltu, että Ryan Mason saattaa olla tuolloin puikoissa tilapäisvalmentajana.