Saúl Ñíguez siirtyi elo-syyskuun vaihteessa Atléticosta lainalle Chelseaan.

Saúl menetti Atléticossa avauskokoonpanon paikkansa ja Diego Simeonen luottamuksen pitkään jatkuneilla heikoilla peliesityksillä.

Monet kummastelivat, miksi Saúl päätti siirtyä Chelseaan taistelemaan peliajasta, kun rooli jäisi todennäköisesti hyvin pieneksi – ja sellaiseksi on jäänytkin.

Saúl on vähiten peliaikaa saanut Chelsean kenttäpelaaja syyskaudella. Saúl on pelannut kahdessa sarjaottelussa yhteensä 47 minuuttia. Saúl debytoi Chelsean paidassa kaksi kuukautta sitten sarjaottelussa Aston Villaa, mutta teki avausjaksolla merkittäviä virheitä ja Thomas Tuchel otti hänet tauolla vaihtoon.

Sen jälkeen Saúl on pelannut vain kaksi minuuttia Valioliigassa.

Espanjan A-maajoukkueen entinen pelaaja on saanut peliaikaa lähinnä Liigacupissa.

Daily Express haastatteli Saúlin lähipiiriä. Saúl on tiettävästi hyvin pettynyt rooliinsa.

– Tämä ei ole sitä, mitä Saúl odotti siirtyessään Chelseaan. Hän ei ole tyhmä ja tiedostaa, ettei hänen pitäisikään pelata jokaisessa ottelussa ja hän tietää sopeutumisen ottavan oman aikansa. Miten hän voi sopeutua, kun hän ei pääse pelaamaan Valioliigassa? Saúl siirtyi Chelseaan suurseurasta ja on pelannut suurissa otteluissa, nimetön lähde kertoi.

– Hän haluaa osoittaa kykenevänsä pelaamaan Valioliigassa. Saúl ei ole suuttunut, mutta haluaisi pelata enemmän. Hän yllättyi siitä, miten paljon aikaa hän on viettänyt penkillä.

Englantilaistabloidien mukaan Chelsea olisi jopa halukas purkamaan Saúlin lainasopimuksen tammikuussa, mutta sitä pidetään epätodennäköisenä, koska Saúl ei voisi pelata tällä kaudella kolmannessa seurassa pelattuaan syyskaudella muutamassa ottelussa Atléticon paidassa. Espanjalaismedian mukaan Saúlille ei ole tilaa Atléticossa.

Lähde: AS