Cristiano Ronaldon agentti soitti lauantai-iltana Manchester Unitedin varapuheenjohtajalle Ed Woodwardille painostaakseen seurajohtoa antamaan kenkää manageri Ole Gunnar Solskjærille, kertoo Manchester Evening News.

United hävisi lauantaina Valioliigassa sarjanousija Watfordille 1-4. Useiden lehtitietojen mukaan manchesteriläisten seurajohto piti vielä samana iltana kriisipalaverin Solskjærin asemasta, ja seuraavana päivänä United vahvisti, että norjalaismanageri ei jatka tehtävässään.

[readmore from=Manchester-United]

MEN:n mukaan Mendes soitti pian Watford-tappion jälkeen Woodwardille tiedustellakseen, että onhan seura tekemässä jotain manageritilanteelleen. Artikkelissa ei mainita, että Mendes olisi toiminut Ronaldon pyynnnöstä.

Paikallislehti kertoo myös, että Mendes kannustaa Manchester Unitedia värväämään Solskjærin korvaajaksi Julen Lopeteguin Sevillasta.

Espanjan A-maajoukkuetta ja Real Madridia aiemmin luotsannut Lopetegui, 55, johdatti Sevillan toissa kaudella Eurooppa-liigan mestariksi. Nykyisessä pestissään hän on toiminut kesästä 2019 lähtien.

Manchester United kertoi Solskjærin lähtöä koskevassa tiedotteessa, että norjalaisen valmennusryhmässä työskennellyt Michael Carrick ottaa väliaikaisen vetovastuun joukkueesta, mutta seura etsii väliaikaismanageria, joka voisi ottaa ohjat kauden loppuun saakka.

Artikkelia muokattu 23.11. 2021 klo 10.25: Lopetegui voitti Sevillan kanssa Eurooppa-liigan toissa kaudella. Artikkelissa puhuttiin alunperin virheellisesti viime kaudesta.