Valioliigalegenda Michael Owen syyttää Edouard Mendyä Chelsean tappiosta Lontoon derbyssä. Arthur Masuakun erikoinen voittomaali ratkaisi West Hamille lauantaina kotinurmellaan 3-2-yllätysvoiton.

Masuakun keskitykseltä vaikuttanut laukaus yllätti 86. minuutilla Mendyn etukulmasta. Chelsean senegalilaisvahti teki virheen myös ottelun 1-1-maalissa jouduttuaan kaatamaan Jarrod Bowenin pallonmenetyksen jälkeen.

– Kun hän osui palloon, luulin hänen osuneen siihen vahingossa. Se kuitenkin otti lähempää katsottuna pienen kimmokkeen Ruben Loftus-Cheekistä. Näissä tilanteissa voi syyttää vain maalivahtia. Omaa maalia pitäisi pystyä aina ensi sijaisesti suojelemaan. Joudumme siis syyttämään osaksi Mendyä, Owen arvioi asiantuntijaroolissaan.

West Hamin 2-2-tasoituksen iskenyt Bowen oli vaikuttunut kahdesti takaa nousseen joukkueen taistelutahdosta.

– Jouduimme kahdesti takaa-ajoasemaan, mutta vastasimme takaisin paremmalla esityksellä ja otimme kolme pistettä. Olen ollut hiukan pettynyt omaan peliini, koska minulla on ollut paikkoja, joista en ole tehnyt. Olin siksi todella innoissani päästyäni takaisin maalitilastoihin, laituri kommentoi lehdistölle.