Chelsea pelasi keskiviikkona Zenitin vieraana 3-3-tasapelin Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissään.

Lontoolaiset siirtyivät johtoon jo toisella minuutilla. Andreas Christensen jatkoi Ross Barkleyn antaman kulmapotkun takatolpalle ja Timo Werner laittoi pallon avopaikasta sisään.

Zenit piristyi huomattavasti takaiskun jälkeen ja oli lopulta hallitsevampi osapuoli avausjaksolla. Hieman ennen 40 minuutin täyttymistä kotijoukkue saikin palkinnon painostuksestaan, kun Douglas Santosin keskitys löysi boksista Claudinhon, joka puski pallon lähietäisyydeltä sisään.

Hieman ennen taukoa Zenit siirtyi vielä johtoon. Barkley menetti pallon keskikentällä ja Zenit pelasi Sardar Azmounin nopeasti läpiajoon. Iranilaishyökkääjä kiersi vielä Kepa Arrizabalagan ennen kuin laukoi pallon espanjalaistorjujan taakse.

Reilun tunnin kohdalla Chelsea tuli tasoihin. Werner pelasi näppärän seinäsyötön Mason Mountin kanssa ja tarjoili lopuksi pallon Romelu Lukakulle, jonka tarvitsi enää siirtää peliväline tyhjään verkkoon.

Lontoolaisten kiri sai jatkoa 85. minuutilla, kun Werner iski illan toisen osumansa. Saksalaiskärki sai pallon Zenitin rangaistusalueella, haki oikean jalkansa vapaaksi ja latasi kuulan keskeltä sisään.

Vierasjoukkue näytti jo olevan kiinni lohkovoitossa, mutta Zenit pilasi Chelsean juhlat 94. minuutilla. Chelsea purki keskityspallon rangaistusalueen tuntumaan, ja Magomed Ozdoev täräytti komean puolivolleyn vastustamattomasti ylänurkkaan.

Chelsea oli varmistanut jatkopaikkansa jo ennen keskiviikkoa, mutta illan tulosten myötä se jäi lohkossaan toiseksi. Juventus voitti lohkon toisessa pelissä Malmön 1-0 ja kiilasi siten Chelsean edelle.