Liverpoolin vahvat otteet saivat jatkoa torstaina Anfieldilla, kun joukkue nappasi kuudennen peräkkäisen voittonsa Valioliigassa jyräämällä Newcastlen 3-1-lukemin.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 2-1-osuma syntyi avausjaksolla, kenenkäs muunkaan kuin Mohamed Salah’n lapikkaasta. Egyptiläistähti on osunut tällä kaudella maalipuiden väliin jo 15 kertaa ja hän johtaa ylivoimaisesti Valioliigan maalipörssiä.

– On sanomattakin selvää, että hän [Salah] on tällä hetkellä maailman paras pelaaja. Hän tekee maaleja, syöttää niitä, ja tekee kaikkea pelistä toiseen. Hänellä on käynnissä uskomaton kausi käynnissä, hehkutti Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnold Newcastle-ottelun jälkeen.

Salah on nyt joko tehnyt maalin tai antanut maalisyötön 15 peräkkäisessä Valioliigan ottelussa. Lukemalla hän sivuaa Leicester-kärki Jamie Vardyn ennätystä kaudelta 2015-16.

Vardy teki oman putkensa aikana 14 maalia ja antoi kolme maalisyöttöä, kun taas Salah on tehnyt yhtä monta maalia, mutta antanut neljä maalisyöttöä enemmän.

Egyptiläishyökkääjällä on mahdollisuus napata ennätys omiin nimiinsä seuraavassa Valioliigan ottelussa. Näillä näkymin Liverpool pelaa seuraavan kerran tulevana sunnuntaina, mutta ottelusiirtoja koronatartuntojen takia on viime päivien aikana nähty niin paljon, että minkäänlaista varmuutta pelin pelaamisesta ei ole.

Squawka

@Squawka
𝗝𝗩 𝗠𝗦
🅰️ ⚽️
⚽️ ⚽️
⚽️ ⚽️
⚽️ ⚽️
⚽️⚽️ ⚽️🅰️
⚽️ ⚽️🅰️
⚽️⚽️ ⚽️⚽️⚽️🅰️
⚽️ 🅰️
⚽️ 🅰️
⚽️ ⚽️
⚽️ 🅰️
⚽️ ⚽️⚽️
🅰️ 🅰️
⚽️ ⚽️
🅰️ ⚽️

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.