Ferran Torres on siirtymässä Manchester Citystä Barcelonaan.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola vahvisti uutisen torstaisessa lehdistötilaisuudessaan.

Ferranin on määrä allekirjoittaa viiden ja puolen vuoden mittainen sopimus Barcelonan kanssa. Barcelona maksaa hänestä noin 50 miljoonan euron siirtosumman. Siirtosumma nousee 60 miljoonaan euroon, jos tietyt pykälät täyttyvät.

– Tiedän, että neuvottelut ovat käynnissä ja he ovat lähellä yhteisymmärrystä. Siirto ei ole vielä virallinen. Kaikki on valmista, kun seura ilmoittaa siitä. Haluan, että kaikki pelaajani ovat onnellisia. Ferran on espanjalainen pelaaja ja Barcelona haluaa hänet. Hän sanoi minulle haluavansa lähteä ja annoin luvan.

– Olen aiemminkin sanonut, että mielestäni pelaajien on hyvin vaikea kieltäytyä, kun he saavat tarjouksia Real Madridista tai Barcelonasta.

21-vuotias laitahyökkääjä siirtyi Manchester Cityyn noin 28 miljoonalla eurolla Valenciasta kesällä 2020. Ferranin syyskausi on mennyt pilalle jalkamurtuman vuoksi, mutta hänen on määrä palata tuota pikaa pelikentille.

Guardiola vahvisti samalla, ettei Manchester City aio hankkia tammikuussa uutta hyökkääjää.

– Se on suunnitelmamme, Guardiola vahvisti.